Over mij

Ik ben Froukje Huitema. Met mijn man en onze drie kinderen woon ik op een stelpboerderij in het Friese dorpje Scharsterbrug. Daar runnen wij ons melkveebedrijf en heb ik mijn praktijk voor coaching. 

Het coachen is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte. Door persoonlijke ervaringen heb ik me veel verdiept in persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. En sinds het afronden van mijn opleiding, maak ik daar mijn werk van!

Van jurist naar coach
Ik heb hiervoor tien jaar als jurist gewerkt. Maar, dit werk paste niet goed bij mij. De combinatie werken, moederschap en de boerderij kostte daardoor teveel energie. Ik liep vast. Dit was voor mij het moment om in de spiegel te kijken. Met behulp van een coach heb ik mezelf beter leren kennen. Ik kwam erachter waar ik écht blij van word en waar ik energie van krijg. Een loopbaanswitch was het resultaat. Ik ging mijn hart achterna en heb me omgeschoold tot coach.

Zijn wie je bent
Ik ben dankbaar dat ik nu anderen mag helpen. Ik gun het jou om in contact te komen met jouw unieke kwaliteiten en kracht, om meer veerkracht te hebben en ook van jezelf een prioriteit te maken. Zodat jij in balans komt en met meer plezier door het leven gaat. 

Hoe werkt coaching?
Onbevooroordeeld en met empathie luister ik naar jou. We voeren verdiepende gesprekken en doen oefeningen. Dit kan in mijn praktijkruimte of wandelend in de natuur. Je wordt je bewust van alles dat van belang is om in balans te komen en krijgt concrete handvatten waarmee je verder kunt. Het resultaat? Je cijfert jezelf niet meer weg, maar ervaart rust, energie en zelfvertrouwen.

Wil jij dat ook?
Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Froukje