Online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk

Als je klaar bent met de ratrace en meteen aan de slag wilt met het creëren van een nieuwe balans, kies dan voor deze online training Patronen doorbreken voor meer rust en geluk.

In deze training neem ik je mee in de wereld van patronen doorbreken. Wat gebeurt er in je brein? Waarom is patronen doorbreken vaak lastig? Ik help je met voorbeelden, tips en tool om jouw niet-helpende patronen te doorbreken en hiervoor in de plaats helpende patronen te zetten. Waardoor je meer regie krijgt over je leven. En meer rust en geluk krijgt.  

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Als je wilt dat het anders gaat, dan is alleen die wens niet voldoende. Als je wilt dat het anders gaat, zul je ook stappen mogen zetten.
En het begint met die eerste stap. Die eerste stap waarmee jij van jezelf een prioriteit gaat maken. Omdat je weet dat er meer is in het leven. Omdat je jezelf niet langer weg wilt cijferen. Omdat jij later niet op je leven wilt terugkijken en spijt wilt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt, maar eigenlijk wel wilde.  

Ervaringen

“De training is waardevol.
De manier waarop Froukje het vertelt is erg helder. Ook de modellen zijn dat.
De training geeft echt inzicht en heeft me gemotiveerd aan de slag te gaan met mezelf.”
Marije
, 35 jaar 

“Toen ik de training kocht zat ik behoorlijk in de negatieve spiraal. Ik vond het lastig daaruit te komen. Met de cursus kon ik mezelf weer herpakken, ik heb er echt wat aan gehad!”
Trijntje Buter, 33 jaar

Na het volgen van deze online training:

– Weet je hoe je patronen kunt doorbreken;
– Heb je meer kennis op dit vlak: kennis geeft regie!
– Begrijp je wat er gebeurt als je hiermee aan de slag gaat;
– Heb je voor jezelf doelen gesteld;
– Is er meer ruimte ontstaan voor jou;
– Ben je gemotiveerd en heb je handvaten;
– Heb je een aantal waardevolle coach-modellen ontvangen;
– Heb je de eerste stappen gezet op weg naar meer rust en geluk in jouw leven.

Je ontvangt tijdens de training 4 dagen lang een mail met daarin elke dag een video, waardevolle informatie, inspiratie, handige tips en tools waarin ik je uitdaag om er ook echt mee aan de slag te gaan! Je kunt elk moment instappen en in je eigen tijd de cursus volgen. De training blijft onbeperkt beschikbaar.

Voel jij ook dat het nu het moment is om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf? 

Jouw investering voor deze inspirerende online training is slechts € 47,00.